(05-04-2026, 01:07 PM)Mert Wrote: Temada son durum nedir hocam, hangi aşamada acaba merak ettim.
(24-04-2026, 07:25 PM)Hasan Wrote: hocam ellerinize sağlık çok beğendim bu tarz temalara mybb alanında çok denk gelmedim. böyle geliştirici görmek çok güzel
(24-04-2026, 07:38 PM)Hasan Wrote: hocam ben hiç öyle düşünmüyorum. mybb yi uzun süredir takip ediyorum ve sizinde mybb yi uzun süredir takip ettiğinizi düşünüyorum. özellikle mybb kullanıcıları 1.4.x ve akabinde 1.6.x sürümünde çok geliştirici kazandı. mybb ispnaya ekibi özellikle çok fazla plugin ve tema kazandırdı. ancak şu mybb 2.0 versiyonu duyurulup ve mybb 16 dan sonra ara sürüm olarak mybb 2 sürümüne geçilecek dendi ve hala mybb 2.0 a geçilmedi. bu arada hem kullanıcı hem de geliştirici kaybetti ve hala da devam ediyor. mybb 1.9 içinse ben o kadar iyimser olamıyorum mybb ekibine çok iş düşüyor ama umarım öyle olur
(24-04-2026, 07:38 PM)Hasan Wrote: hocam ben hiç öyle düşünmüyorum. mybb yi uzun süredir takip ediyorum ve sizinde mybb yi uzun süredir takip ettiğinizi düşünüyorum. özellikle mybb kullanıcıları 1.4.x ve akabinde 1.6.x sürümünde çok geliştirici kazandı. mybb ispnaya ekibi özellikle çok fazla plugin ve tema kazandırdı. ancak şu mybb 2.0 versiyonu duyurulup ve mybb 16 dan sonra ara sürüm olarak mybb 2 sürümüne geçilecek dendi ve hala mybb 2.0 a geçilmedi. bu arada hem kullanıcı hem de geliştirici kaybetti ve hala da devam ediyor. mybb 1.9 içinse ben o kadar iyimser olamıyorum mybb ekibine çok iş düşüyor ama umarım öyle olur
(24-04-2026, 07:49 PM)Caspian Wrote:(24-04-2026, 07:38 PM)Hasan Wrote: hocam ben hiç öyle düşünmüyorum. mybb yi uzun süredir takip ediyorum ve sizinde mybb yi uzun süredir takip ettiğinizi düşünüyorum. özellikle mybb kullanıcıları 1.4.x ve akabinde 1.6.x sürümünde çok geliştirici kazandı. mybb ispnaya ekibi özellikle çok fazla plugin ve tema kazandırdı. ancak şu mybb 2.0 versiyonu duyurulup ve mybb 16 dan sonra ara sürüm olarak mybb 2 sürümüne geçilecek dendi ve hala mybb 2.0 a geçilmedi. bu arada hem kullanıcı hem de geliştirici kaybetti ve hala da devam ediyor. mybb 1.9 içinse ben o kadar iyimser olamıyorum mybb ekibine çok iş düşüyor ama umarım öyle olur
Çekincelerinizde haklısınız hocam. Ama aşağıdaki blog yazısını okumanızı öneriyorum.
https://medium.com/@emregeldegul/mybb-1-...f4f36d6833
Burada ne demek istediğimi anlayacaksınız =)
(25-04-2026, 09:15 PM)Hasan Wrote:(24-04-2026, 07:49 PM)Caspian Wrote: Çekincelerinizde haklısınız hocam. Ama aşağıdaki blog yazısını okumanızı öneriyorum.
https://medium.com/@emregeldegul/mybb-1-...f4f36d6833
Burada ne demek istediğimi anlayacaksınız =)
Yazınızı büyük bir keyifle okudum. Hatta bu yanızı bir duyuru olarakta paylaşmalısınız biz geride kalan mybb severler için.
Gel gelelim bu özelliklerin çoğu diğer forum sistemlerinde olması. Ayrıca gündem güne çoğu insanın forumlardan uzaklaşması. Globale baktığımızda artık çoğu web sitesi kepenk kapattı ve kalan forum siteleri de neredeyse hizmet veren sitelerin destek uzantılarına döndü. Benimle aynı yaşta olduğunuzu tahmin ederek söylüyorum örneğin metin2 oyunu için bir çok web sitesi varken şimdi fazla bir site kalmadı. Hatırlarsanız türkçe spiker sitesi vardı en iyi PES ve FİFA yamaları oradaydı. Hele ki discord ve reddit gibi siteler tartışmalara sunucu sağlarken domain ve sunuculara para vermek istemeyenler bunlar üzerinden topluluk oluştururken MyBB nin işi zor ama ben merakla bekleyenlerdenim =)