|
ÜCRETLİ TEMA Yeni Tema Geliştiriyorum - Printable Version +- MyBB Türkiye Forumları (https://mybb.tr) +-- Forum: MyBB Kaynakları (https://mybb.tr/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Temalar & Şablonlar (https://mybb.tr/forumdisplay.php?fid=23) +--- Thread: ÜCRETLİ TEMA Yeni Tema Geliştiriyorum (/showthread.php?tid=3) |
Yeni Tema Geliştiriyorum - pottie4r - 22-02-2026 Merhabalar, bir süredir üzerinde çalıştığım (plugin & tema) arayüzümü sizlere gösterip fikir almak istiyorum. Bu paket sadece temadan oluşmamaktadır. MyBB'de henüz olmayan fakat olması gerektiğini düşündüğüm bazı modülleri de ekledim. * Tema tamamen mobil uyumlu (responsive) durumdadır. Şu ana kadar eklenen özellikler:
MyBB'den kaldırılan özellikler:
Eklemeyi düşündüklerim:
Ekran Görüntüleri:
RE: Yeni Tema Geliştiriyorum - Caspian - 22-02-2026 Hocam ellerinize sağlık. Temanın oldukça hoş olduğunu düşünüyorum. Kurumsal ve modern görünüyor. Şahsen tercih edeceğim bir tema olur. Sadece thread display sayfasında son mesajlar ve son konular biraz kalabalık yapıyor gibi geldi, daha sade olması taraftarıyım. Onun dışında çok hoş. 1.8 için mi yoksa 1.9 için mi geliştiriyorsunuz hocam? Bu yıl içerisinde 1.9 çıkacaktır diye düşünüyorum. Emeğinize yazık olmasın. RE: Yeni Tema Geliştiriyorum - pottie4r - 22-02-2026 Hocam selamlar, öncelikle yorumlarınız ve değerli fikriniz için teşekkür ederim. Henüz bitirmediğim için thread display sayfası biraz karışık duruyor haklısınız. Son sürüme kadar bunu takip edeceğim. Bu tema MyBB 1.8.39 sürümü için geliştiriliyor şu anda. Ancak 1.9 gelse bile bir süre daha 1.8.39'un revaçta olacağını düşünüyorum. Zaten çıkması durumunda 1.9'a da portlayacağım. Size bir fun fact verebilirim aslında Şimdi profil fotoğrafınız tanıdık geldi, siz sanırım bir ilan açmıştınız bionluk'ta, MyBB tema yaptırmak istiyorum diye. Ben de o gün bu temanın temelini atmıştım. Size genel olarak sunmak için ancak kısa sürede başka bir arkadaşla anlaştınız galiba. Sonra temayı kendim geliştirip bu hale getirdim, eklentiler yazdım.
RE: Yeni Tema Geliştiriyorum - Caspian - 22-02-2026 (22-02-2026, 08:28 PM)pottie4r Wrote: Hocam selamlar, öncelikle yorumlarınız ve değerli fikriniz için teşekkür ederim. Henüz bitirmediğim için thread display sayfası biraz karışık duruyor haklısınız. Son sürüme kadar bunu takip edeceğim. Güncel sürümü merakla bekliyorum hocam ![]() Evet hatırladım mesajınızı, R10'dan bir arkadaş ile anlaştığım için kaldırmıştım ilanı. Güzel bir denk geliş olmuş
RE: Yeni Tema Geliştiriyorum - 4ySOFT - 28-02-2026 Emeğinize sağlık çok güzel olmuş, devamını dilerim. RE: Yeni Tema Geliştiriyorum - pottie4r - 05-03-2026 (28-02-2026, 01:41 AM)4ySOFT Wrote: Emeğinize sağlık çok güzel olmuş, devamını dilerim. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Üzerinde bazı düzenlemeler yaptım, şu an çok daha iyi oldu Safi tasarım yerine modern özellikler de ekliyorum. Beğenmenize sevindim, size de iyi çalışmalar dilerim.
RE: Yeni Tema Geliştiriyorum - pottie4r - 14-03-2026 Bütün MyBB severlere selamlar, pack ile iligili son güncellemelerimi paylaşmak istiyorum. Tasarımda ufak oynamalar yaptım. Çeşitli özellikler ekledim.
Özellikler eklenmeye devam edecek, ancak size asıl söylemek istediğim bunların da ötesinde bir şey. Bu tema/eklentiyi özelleştirmek için PHP bilgisine ihtiyacınız olmayacak. Zira page builder sistemini devreye aldım. Page builder sayesinde hiç kodlama bilmeden sürükle-bırak yaparak desteklenen sayfaların sidebar'ını kontrol edebilirsiniz.
Kullanıcı tarafı ekran görüntüleri: ![]() Yönetim modülüne ait ekran görüntüleri: ![]() Herkese iyi çalışmalar dilerim. Not: Yakın zamanda temanın test edilmesi gerekecek. Test sürecine katılan arkadaşlarıma bu temanın kopyasından hediye edeceğim. Eğer ilgileniyorsanız lütfen bana PM gönderin. RE: Yeni Tema Geliştiriyorum - Caspian - 15-03-2026 Hocam cidden çok güzel görünüyor. Daha önce belirttiğim gibi klasik görünüm ile modern temaların özelliklerini çok güzel birleştirmişsiniz. Emeklerinize sağlık. İşi ileri götürüp eklenti destekli bir tema haline getirmişsiniz üstelik caching falan görüyorum performans kaygıları da var yani. Yakın zamanda bir mybb forum daha kuracağım, fıkra mizah sitesi şeklinde. Dilerseniz test olarak katılabilirim ama 2. tema olarak ekleyebilirim. Orijinal tema farklı olacak çünkü. RE: Yeni Tema Geliştiriyorum - pottie4r - 15-03-2026 Tekrardan merhabalar @Caspian hocam. Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Performans zaten MyBB'nin en büyük avantajlarından biri iken eklentilerle bunu bozmamak gerek diye düşündüğüm için bu konuya ekstra dikkat ettim. Şu an aklımda MyBB'nin PM altyapısını tamamen değiştirecek gömülü bir eklenti daha var. Eski usul quote tabanlı mesajlaşma yerine canlı ve anlık bir mesajlaşma sistemi yazıyorum. Tabii ki opsiyonel olacak, dileyen yöneticiler eski mesajlaşma sistemini kullanmaya devam edebilecek. Şu an için en büyük eksik in-site moderasyonun problemli olması. MyBB'nin bütün sayfalarındaki eski usul "table" yapısını kaldırdığım için bazı inline-moderation araçları tam çalışmıyor. Çözülemez bir durum değil tabii ki ancak hepsinin tek tek elden geçirilmesi gerekiyor. İnşallah tüm eksiklikleri giderdikten sonra tam çalışan bir versiyonunu size de sunacağım. İlginiz için teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar dilerim. RE: Yeni Tema Geliştiriyorum - Caspian - 15-03-2026 Tabii hocam, heyecan ile bekliyorum
|