Yolcu
Threads: 3
Mert   05-04-2026, 01:03 PM
Yolcu - Posts: 7 Threads: 3
Tekrardan herkese merhaba,

Problem yaşamayacağım sağlam bir hosting & sunucu firması arıyorum.

Bir çok firmaya hakimim. Özellikle yurt dışı firmalar tercih ediliyor yerli firmalarda yaşanan problemlerden dolayı.

Bu sitenin hızı maşAllah çok hoşuma gitti bir bakayım neredeymiş dedim hetzner firmasında barınıyormuş.

Merak ettiğim acaba hetznerin hosting paketindemi barınıyor yoksa sunucumu kiralandı?

Eğer sunucu kiralandıysa, benimde oradan bir sunucu kiralama niyetim var.

Fakat daha önce hiç sunucu yönetmedim. Yapabilir miyim bu konuda neler düşünüyorsunuz yorumlarda belirtirseniz sevinirim Gülümsüyor

Hosting ile sunucu arasında kararsızım. Sunucu olursa sitemin daha düzgün ve stabil çalışacağını biliyorum.
Webmaster
Threads: 10
Caspian   06-04-2026, 09:15 AM
Webmaster - Posts: 19 Threads: 10
Merhaba hocam,
Biz doğrudan hetzner firmasından sunucu kiralamadık, Sercan Arğa isimli arkadaştan hosting kiraladık, o hetzner firmasından kabin kiraladı sanırım.

Biz kendisinden memnunuz Gülümsüyor Diğer bütün projelerimiz bu firma üzerinde barınıyor. Bir konuşun isterseniz, kafanıza yatarsa devam edebilirsiniz.

Hosting & sunucu mu konusuna gelirsek, biraz nasıl rahat edeceğiniz ile alakalı. Sunucu yönetmek zor iş, bununla uğraşmamak adına hosting ile hızlıca kurulum yapacak seviyeye gelebiliyoruz.

Dilerseniz sunucu kiralayıp CloudPanel vs kurabilirsiniz. Kaynak paylaşım problemi de yaşamazsınız hem.
This post was last modified: 06-04-2026, 09:19 AM by Caspian.

Elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce.

[Image: mysksxl.gif]

Users browsing this thread: 1 Guest(s)