Merhaba,
2015 yılından bu yana MyBB altyapısı üzerinde projeler geliştiriyor, forum yönetimi ve teknik yapılandırma süreçlerinde profesyonel çözümler sunuyorum. Forumunuzun kurulum aşamasından, en karmaşık eklenti ve güvenlik yapılandırmalarına kadar ihtiyaç duyduğunuz tüm teknik süreçlerde destek sağlamaktayım.
Hizmet kapsamım genel olarak şu başlıkları içermektedir:
Kurulum ve Temel Yapılandırma- MyBB güncel sürüm kurulumu ve veritabanı optimizasyonu.
- Forum kategorilerinin hiyerarşik düzenlenmesi.
- Gelişmiş yetki gruplarının (Admin, Moderator, VIP vb.) ve kullanıcı izinlerinin yapılandırılması.
Tema ve Görsel Düzenlemeler- Ücretli veya ücretsiz temaların sisteme hatasız entegrasyonu.
- Şablon (Template) üzerindeki CSS ve HTML düzenlemeleri.
- Mevcut temaların mobil uyumluluk ve görsel hatalarının giderilmesi.
Eklenti Geliştirme ve Entegrasyon- İhtiyaca yönelik özel eklenti (plugin) kodlama.
- Mevcut eklentilerin çakışma sorunlarının giderilmesi ve güncel sürümlere uyarlanması.
- Fonksiyonel eklenti paketlerinin kurulumu.
İleri Düzey Güvenlik Geliştirmeleri- Forum güvenliğini sağlamak için ek geliştirmeler.
Neden Benimle Çalışmalısınız? Yaklaşık 10 yıllık tecrübemle, forumunuzun sadece çalışmasını değil, aynı zamanda güvenli, hızlı ve kullanıcı dostu bir yapıda kalmasını sağlıyorum. İş teslimi sonrası destek ve temiz kod yapısı önceliğimdir.
Not: Tema geliştirmesi yapmıyorum. Ancak hazır temalar üzerinde geliştirmeler yapabilirim.
İletişim: Soru ve talepleriniz için bana
Özel Mesaj (PM) yoluyla ulaşabilir, projeniz detaylarını ileterek fiyat teklifi alabilirsiniz.